Silent TheatER

En unik og fleksibel biografløsning

Giv dit publikum en ny oplevelse når lyden kommer helt tæt på. Aldrig har teater været så indlevende! Med Silent Theater åbnes en lang række muligheder for at eksperimentere med nye formater

INTIMT Oplevelsen er intim når skuespillere taler direkte i publikums ører mens musik og lydeffekter kommer helt tæt på.

INTERAKTIVT Høretelefonernes tre kanaler tilføjer den unikke mulighed for en interaktiv dimension hvor publikum med et klik selv vælger imellem tre lydspor.

FLEKSIBELT vores batteridrevne og trådløse set-up gør det muligt at lave en forestilling som eksempelvis tager publikum med i S-toget, på stranden eller igennem byen.

Nu kan en forestilling kan ske hvor som helst og uden opstilling af store lydsystemer! Mulighederne er talrige, og vi står klar til at dele vores erfaring og know-how hele vejen fra idéfase til afvikling.

Tal direkte i ørerne på publikum

Forstærk oplevelsen med ASMR

Lad publikum skifte mellem forskellige lydspor

Høj detaljegrad og perfekt lyd til alle uanset placering

Fungerer både inde og ude

Brug høretelefonernes kanaler til at opdele publikum i grupper som hører forskellige ting

Høj detaljegrad og perfekt lyd til alle uanset placering

Kan leveres som 100% batteridrevet setup til forestillinger i bevægelse

BOXED af Wired Studio (Video: Tim Panduro, Music: M€RCY)

I interaktive projekter åbner de trådløse hæretelefoner for et hav af muligheder. Se f.eks. hvordan Wired Studio brugte udstyret til at få en gruppe mennesker til at samarbejde uden ord.

Vil du vide mere om Silent Theater?

― Få en snak med Andreas