SILENT DISCO JULEFROKOST

― Den perfekte fest!

Står du og skal planlægge firmaets julefrokost og synes du det kunne være sjovt at gøre noget ekstra ud af årets fest?

Vores Silent Disco koncept gør din fest til en uforglemmelig oplevelse for dine medarbejdere.

Julen er fællesskabets tid
Oplev magien i et dansegulv som samler alle! Forskellig musiksmag kan til til tider tage lidt af glæden ved fester og gøre at dansegulvet ikke er så besøgt som man kunne tænke sig. Med Silent Discos multiple kanaler bliver det bogstaveligt talt en leg at få folk ud på dansegulvet. 

Med tre forskellige slags musik, er der noget for enhver smag. Se dine kolleger danse og grine mens de lytter til julehits, club bangers eller årets største pop numre. I kan også vælge at have en “ønskekanal” så dem som har en DJ gemt i maven kan byde ind med deres favorit tunes!

Høj musik uden larm
Det lydløse dansegulv gør det muligt at skabe en fest i festen, hvor samtalerne ikke er forstyrret af høj musik. Silent Disco konceptet er yderst fleksibelt og er derfor også en super løsning hvis I er udfordret på pladsen.

Hvad kan vi hjælpe med?
Kontakt os for at høre mere – vi vil elske at gøre jeres julefrokost til en magisk aften!

3 kanaler med forskellig musik

Brug musikken i flere rum

Tal sammen uden høj musik

Deltagerne bestemmer selv lydstyrken

Ingen støjklager og hensyn til decibel-krav

Ingen udfordringer med akustik

Vi sørger gerne for alt

Undgå julestress – du behøver kun at tænke på at svinge hofterne!

Gennem Silent Events er i sikret en velafviklet aften som I sent vil glemme. Vi tilbyder en event-pakke hvor I naturligvis får alt i udstyr: Røgmaskine, festligt lys og selvfølgelig lækker lyd i hørebøfferne. Vi sender også vores dygtige afviklere til at sikre at playlisterne spiller, samt at alle får et sæt hovedtelefoner og kan være en del af festen. Vi kan også sende vores DJs afsted som giver festen endnu et ‘cool touch’ og garanti for fed musik hele aftenen!

― Det siger kunderne

KONTAKT OS

― Få en snak med Lea